930×122 CAPRA 5

cinema bucurești

DOCUMENTAR DE EXCEPȚIE AZI LA CINEMA „BUCUREȘTI”. INTRAREA, LIBERĂ

Astăzi, de la ora 18, la Cinematograful „București” va fi proiectat un documentar de excepție, „Maria. Inima României”, în regia lui Trevor Poots.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Producătorul de film John Florescu este cel care le oferă românilor un portret inedit al Reginei Maria. Filmul a însemnat o desfășurare de forțe extraordinară: echipa de producție a lucrat mai bine de doi ani, a folosit zeci de materiale de arhivă sub formă de fotografii sau imagini filmate, dar și mărturiile unor experți în familia regală a României.

Citiți și: Pitești. E gratis!

„Cât de puține lucruri știu românii despre ea! A fost una dintre cele mai faimoase persoane din lume și probabil cea mai faimoasă româncă. Oamenii înțeleg într-un mod foarte limitat faptul că viața ei a fost semnificativă. Și aș spune, de asemenea, că dacă nu ar fi fost Regina Maria poate că România nu ar fi recuperat Transilvania și nu am fi sărbătorit 1 Decembrie”, spune John Florescu.

La filmul „Maria. Inima României” intrarea este liberă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90