930×122 CAPRA 5

cinema trivale

EXPLOZIV! FILMUL ZILEI LA CINEMA TRIVALE

Duminica este o zi perfectă pentru vizionarea unui film antrenant la Cinema Trivale din Pitești. Noi vă propunem pentru astăzi „The Transporter-Moștenirea”, un film de acțiune, un thriller exploziv.

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

„Frank Martin este transportatorul cu cea mai înaltă calificare, pe care banii îl pot cumpăra. Mizele sunt mai mari şi tehnologia mai performantă, dar se aplică aceleaşi trei reguli simple: nu schimba niciodată afacerea, nu cere nume şi nu deschide pachetul.

Citiți și: Filmul „Experimentul Pitești”, la Cinema București. Plus o expoziție unică!

Când Frank este angajat de vicleana femeie fatală Anna şi cele trei uimitoare aghiotante ale sale, el descoperă repede că a fost păcălit. Anna şi acolitele ei i-au răpit tatăl ca să-l constrângă să le ajute să doboare un grup nemilos de traficanţi de persoane din Rusia.

Mânat de răzbunare, Frank va încălca toate regulile şi nu se va da în lături de la nimic pentru a-şi salva tatăl în această cursă plină de acţiune de pe Riviera Franceză.”, descrie cinemagia.ro subiectul thriller-ului.

La Cinema Trivale filmul, care îi are în rolurile principale pe Ed Skrein și Ray Stevenson, poate fi urmărit astăzi de la orele 13:40, 15:50, 18, 20:10 și 22:20. (Foto: cinemagia.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3