Donaris 930 x 122

cinema bucurești

FILM MEMORABIL LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Sâmbătă, 19 octombrie 2019, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București” va fi difuzat celebrul film american „Poștașul sună întotdeauna de două ori” (titlul original: „The Postman Always Rings Twice”). Regia îi aparține lui Bob Rafelson, în rolurile principale fiind Jack Nicholson și  Jessica Lange.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Remake după producția americană, realizată în 1981, cu un scenariu în care David Mamet a păstrat întreaga sexualitate și violență din roman, cenzurate în peliculele anterioare.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Este vorba despre dragostea pasională, ce izbucnește animalic, torid, fără putința de a fi reprimată, între un hoinar, Frank Chambers, pripășit la un mic restaurant de la marginea autostrăzii, și soția proprietarului grec al acestuia, Cora Papadakis, care s-a săturat de bucătărie și o viață plată.

Amanții ajung la concluzia că omorârea grecului este singura modalitate prin care își pot împlini iubirea și nevoia de bani. De unde încurcăturile… și lovitura de grație… pentru că totul se plătește. Un film cu o atmosferă tensionată și câteva scene memorabile.

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 20 octombrie 2019, tot de la ora 18, la Cinematograful „București” va fi difuzat filmul românesc „Monștri.”.  Regia îi aparține lui Marius Olteanu, în rolurile principale fiind Alexandru Potocean, Șerban Pavlu, Cristian Popa și Judith State.

Filmul „Monștri.”, realizat în 2019, prezintă o zi din viaţa a doi tineri căsătoriţi, pe care familia, societatea, prietenii par că îi iubesc împreună, dar şi că îi judecă şi resping atunci când sunt pe cont propriu. Din cauza nevoilor, convingerilor, opţiunilor lor de viaţă. Este o poveste interesantă de viață din zilele noastre.

Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Biletele pot fi achiziționate și on-line, de pe platforma www.bilete.ro.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3