930×122 CAPRA 5

cinema trivale

„JURASSIC WORLD”, UN SF DE EXCEPȚIE LA CINEMA TRIVALE

O nouă săptămână de filme începe astăzi la Cinema Trivale din Pitești.

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

Filmele săptămânii sunt „Jurassic World” și „Entourage”.

Citiți și: Filmul „Experimentul Pitești”, la Cinema București. Plus o expoziție unică!

„Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracţii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcţional. Milioane de turişti au venit anual pe Isla Nublar, plătind preţuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare, dar în ultima vreme numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajaţii parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de om…”, scrie cinemagia.ro despre subiectul filmului SF și de aventuri „Jurassic World”.

Pentru bilete și rezervări la Cinema Trivale: numărul scurt de telefon 1733 sau direct pe site-ul www.cinematrivale.ro. (Foto: cinemagia.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA