Donaris 930 x 122

cinema bucurești

O NOUĂ SEARĂ DE FILM ROMÂNESC ÎN PITEȘTI

O nouă seară de film românesc în Pitești. Ca în fiecare duminică, și astăzi, de la ora 18, la Cinematograful „București” va fi difuzat un film românesc.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Este vorba de filmul „Cinema, mon amour”. Regia îi aparține lui Alexandru Belc, rolurile principale fiind interpretate de Victor Purice, Gheorghe Purice, Lorena Cosau și Cornelia Chelmu.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Fiecare cinema ascunde o poveste. O poveste despre un loc, dar și despre oamenii care i s-au dăruit ani de zile, care și-au petrecut cea mai mare parte din viață între zidurile lui, în cabina de proiecție, în atelierul din spate, în casa de bilete.

Parte a campaniei „Salvați marele ecran”, filmul documentar descrie eforturile extraordinare făcute pentru a menține deschise cinematografele vechi din România.

Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Biletele pot fi achizionate și online, de pe platforma www.bilete.ro.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90