Donaris 930 x 122

cinema bucurești

”POVESTEA IUBIRII” LA CINEMA ”BUCUREȘTI”

”Povestea iubirii” la Cinema ”București” Sâmbătă, 8 iunie 2019, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „Overlord”. Regia îi aparține lui Julius Avery, rolurile principale fiind interpretate de Wyatt Russell, Bokeem Woodbine, Pilou Asbæk, Iain De Caestecker și Jacob Anderson.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Cu numai câteva ore înainte de Marea Debarcare din Normandia, pe 6 iunie 1944, o trupă de parașutiști americani aterizează în Franța ocupată de naziști cu o misiune crucială pentru succesul invaziei.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Însărcinați cu distrugerea unui emițător radio aflat pe o biserică fortificată, soldații își unesc forțele cu o tânără localnică pentru a distruge turnul bisericii. Dar biserica ascunde ceva terifiant în catacombele sale: un laborator secret nazist, în care soldații americani vor avea de înfruntat inamici cum nimeni nu a văzut vreodată.

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 9 iunie, tot de la ora 18, la Cinematograful „București” va fi proiectat filmul „Povestea iubirii”, o coproducție Franța, Canada, România și SUA. Regia îi aparține lui Radu Mihăileanu, în rolurile prinicipale jucând Gemma Arterton, Derek Jacobi, Sophie Nélisse și Elliott Gould.

Bazat pe bestseller-ul cu același nume scris de Nicole Krauss, filmul urmărește povestea de dragoste dintre Leo și Alma, doi tineri evrei din Polonia pe care ororile celui de Al Doilea Război Mondial par să-i despartă pentru totdeauna.

„The History of Love” este titlul cărții pe care Léo Gursky (Derek Jacobi) o scrie pentru Alma Mereminski (Gemma Arterton). După mulți ani, apariția ei misterioasă ajunge să conecteze oameni din întreaga lume.

Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90