930X122 MAIA

cinematograful bucurești

SEARĂ DE FILM ROMÂNESC AZI LA CINEMATOGRAFUL „BUCUREȘTI”

Seară de film românesc azi la Cinematograful „București”. Astăzi, de la ora 18, la Cinematograful „București” va fi prezentat filmul românesc „Parking”, o producție de ultimă oră în regia lui Tudor Giurgiu.

Citiți și: Pitești. Film în premieră, bazat pe „un controversat caz real”

Filmul are la bază romanul cu același nume al scriitorului Marin Mălaicu-Hondrari, publicat în 2010, rolul principal fiind interpretat de Mihai Smarandache. Din distribuție fac parte actori spanioli de talie internațională, ca Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo și Eric Frances, și actorii români Carmen Florescu, Cristi Iacob, Ioan Coman, Emilian Oprea și Paul Cimpoieru.

Citiți și: Film în premieră la Cinematograful „București”

Acţiunea are loc la începutul mileniului, când îl vedem pe Adrian (Mihai Smarandache), un poet din Sângeorz-Băi, umplându-şi zilele într-un parc auto de lângă Cordoba. Şeful său, Rafael (Luis Bermejo), îl plăteşte execrabil, dar situaţia financiară precară nu-i distrage atenţia lui Adrian de la avantajele noii sale ocupaţii: în liniştea parcului auto, înconjurat de maşini vechi şi în căldura sufocantă a sudului Spaniei, Adrian scrie poezii, folosind ca inspiraţie noile sale experienţe dintr-o ţară care nu-l vrea şi în care are un statut de cetăţean de mâna a doua.

Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3