930×122 CAPRA 5

3 d

SURPRIZĂ! UN NOU CINEMA 3D ÎN PITEŞTI?

Un nou cinema 3D în Piteşti? Prefectul județului Argeș, Cristian Soare, a anunțat astăzi că din anul 2017 în Piteşti va funcționa un nou cinematograf cu tehnologie 3D. Mai exact, vechiul cinematograf „Sebastian Papaiani” (fost „Modern”) din centrul Piteștiului nu doar că va fi redeschis, ci va avea și proiecții de filme în 3D.

Citiți și: Misterul incendiului și stranii coincindențe de la Restaurantul ”La Butoaie”

„Am discutat personal cu directorul general RADEF (n.r. – Regia Autonomă a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor „RomâniaFilm”), domnul Adrian Mironescu, şi m-a asigurat că închiderea cinematografului „Sebastian Papaiani” este temporară, doar pe perioada iernii, deoarece numărul de spectatori a scăzut constant. Mai mult, m-a asigurat că din martie 2017 se fac modernizări, inclusiv cu tehnologie 3D.”, a spus prefectul.

Detalii despre închiderea cinematografului „Sebastian Papaiani”, AICI.

Citiți și: CINEMATOGRAF ÎN AER LIBER ÎN PITEȘTI

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90