SMART KIDS 930X122

Note 7

CRIZĂ LA SAMSUNG. PRODUCŢIA DE TELEFOANE, BLOCATĂ

Conform postului de televiziune Digi24 care citează agenţia Reuters, compania Samsung a suspendat astăzi complet producţia de smartphone-uri Galaxy Note 7 după ce şi a doua variantă de telefon, care ar fi trebuit să fie sigură, pare predispusă să ia foc.

Citiți și: Argeș. Sute de investiții în producție și logistică

Recent, Samsung a dat asigurări că peste 1 milion de oameni din întreaga lume folosesc telefoane Galaxy Note 7 cu baterii care nu se supraîncălzesc şi nu iau foc.

Compania sud-coreeană a lansat pe 2 septembrie o rechemare voluntară a cel puţin 2,7 milioane de smartphone-uri Note 7, din cauza bateriilor defecte care pot provoca aprinderea dispozitivelor.

Citiți și: Se fac angajări. Salariu motivant, prime, tichete de masă, transport gratuit!

Samsung a precizat că telefoanele Note 7 vândute începând 1 septembrie, data oficială de lansare, au baterii diferite faţă de cele ale aparatelor rechemate.

Cu toate acestea, săptămâna trecută, cel puţin un telefon Samsung Galaxy Note 7 cu baterie nouă a luat foc, la bordul unui avion, semn că problema nu a fost remediată. (Foto: Digi24)

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3