New Profesional Consult 930 x 122

HOTEL CAMPUS PITEȘTI

SE REDESCHIDE! SALĂ MODERNĂ DE FITNESS ÎN PITEŞTI

Se redeschide! Sală modernă de fitness în Pitești.

Citiți și: SE ÎNCHIRIAZĂ ÎN PITEȘTI

Sala de fitness/forţă din incinta Hotelului Campus Piteşti, hotel situat pe Aleea Negoiul, la nr. 2., se redeschide. Dotată cu aparatură modernă, de ultimă generaţie, sala de fitness a Hotelului Campus Piteşti îşi aşteaptă colaboratorii pentru închiriere. De asemenea, la sala de fitness din incinta Hotelului Campus Piteşti sunt aşteptaţi şi clienţii. În curând, sala de forţă se va redeschide pentru toți cei interesați.

Sala de forţă nu este singura facilitate pe care v-o oferă Hotelul Campus Pitești. Cu o capacitate de până la 200 de persoane, restaurantul hotelului vă întâmpină cu un decor select și cu meniuri pe măsură.

Pentru mai multe detalii vă stau la dispoziție numărul de telefon 0770.509.738 și site-ul www.hotelcampuspitesti.ro. Vă amintim că Hotelul Campus Pitești s-a redeschis recent. Detalii, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90