New Profesional Consult 930 x 122

abonament

SUPER OFERTĂ! ABONAMENT IEFTIN LA NORTH LUXURY FITNESS

Realizezi cât de important este sportul pentru buna funcţionare a organismului tău, numai că acasă nu prea te trage inima la exerciţii fizice? Atunci îți recomandăm să îţi faci un abonament la North Luxury Fitness din Pitești.

Citiți și: Doliu uriaș în sportul românesc!

Ai la dispoziţie instructori personali care vor pune la punct un program special pentru tine, o serie de aparate la care să lucrezi şi, totodată, o mulţime de alți oameni în jur care fac acelaşi lucru ca şi tine, aspect care în mod sigur te va motiva.

Mai mult decât atât, în perioada 1-10 noiembrie un abonament de 12 şedinţe cu saună inclusă te va costa doar 70 de lei!

Citiți și: Argeș. Veste pentru iubitorii de sport!

Clubul North Luxury Fitness este situat în cartierul piteștean Nord, pe strada Constantin Stătescu, la nr. 17, în zona centrului medical Ambra. Programul: de luni până vineri între orele 8 și 23, iar sâmbătă și duminică între 10 și 19.

Pentru detalii suplimentare poți vizita site-ul www.nlf.ro sau trimite un mesaj la office@nlf.ro. Numărul de telefon de contact este 0348.444.490.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3