Donaris 930 x 122

dieta

VREI SĂ SLĂBEȘTI? ALEGE FARFURIA POTRIVITĂ!

Conform unui studiu făcut de o echipă de cercetători germani şi elveţieni, persoanele care mănâncă zilnic din farfurii de culoare roşie şi care beau lichide din recipiente de aceeaşi culoare consumă cu până la 40% mai puţină hrană! Explicaţia găsită de oamenii de ştiinţă este simplă: creierul asociază această culoare cu ideea de pericol și, prin urmare, pur şi simplu ești tentat să mănânci mai puţin.

Citiți și: Șoferii pot ignora culoarea roșie a semaforului! Situațiile excepționale

În urma studiului realizat s-a ajuns la concluzia că vesela albastră sau albă te face să mănânci cu până la 40%-44% mai mult. Prin urmare, primul pas când începi o cură de slăbit ar trebui să fie schimbarea… culorilor din bucătărie. Asta înseamnă că inclusiv ambalajele sau casoletele folosite ar trebui să fie roşii!

Un alt lucru de care trebuie să ţii cont la alegerea veselei este dimensiunea acesteia. Potrivit unui alt studiu, mâncăm cu 33% mai mult atunci când folosim farfurii mari! O farfurie normală ar trebui să aibă diametrul de maxim 25 de centimetri. Astfel o vei putea umple fără a avea apoi frustrări culinare.

Citiți și: ADELINA PESTRIŢU ȚINE O DIETĂ DRASTICĂ DE SLĂBIRE ȘI DETOXIFIERE

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA