NOR CURIER 930X122

china

ANSAMBLUL PLAI DE DOR, ÎNTÂLNIRE IMPORTANTĂ ÎN CHINA

Ansamblul folcloric Plai de dor din Mioveni, aflat pentru o săptămână în capitala Republicii Populare Chineze pentru a participa la cea de-a 15-a ediție a “Beijing Chaoyang International Spring Carnival”, a primit vizita ambasadorului României în China, Excelența Sa Basil Constantinescu.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Diplomatul s-a întâlnit cu membrii delegației din România și a discutat cu reprezentanții administrației din Mioveni despre spectacolul pe care Plai de dor îl va susține la ambasadă pe 19 februarie, sub egida Centenarului.

Manifestarea internațională organizată în Beijing la care participă ansamblul folcloric din Mioveni este unul dintre cele mai mari evenimente organizate anual în Beijing cu ocazia Anului Nou Chinezesc.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

La „Beijing Chaoyang International Spring Carnival 2018” dansatorii din Mioveni reprezintă România și vor susține 8 spectacole, alături de ansambluri din Grecia, Bulgaria, Polonia, Belgia, Anglia, Spania, Franța, China, precum și din alte state asiatice care sărbătoresc în această perioadă Anul Nou Lunar.

Delegația este formată din 21 de artiști de la Centrul Cultural Mioveni și 5 oficiali, reprezentanți ai Primăriei și Consiliului Local.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90