EcoMoto 930×122

centrul cultural mioveni

ARGEȘENII VOR FACE SPECTACOL ÎN CHINA

În această dimineață, ansamblul folcloric Plai de dor din Mioveni, pregătit de cunoscutul coregraf Cătălin Oancea, a plecat în China. Ansamblul va participa acolo, în perioada 16-21 februarie, la “Beijing Chaoyang International Spring Carnival 2018”.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Aflat la cea de-a 15-a ediție, evenimentul este unul dintre cele mai mari organizate anual în Beijing și marchează Anul Nou Chinezesc.

Orașul Mioveni are onoarea de a fi invitat să participe pentru a doua oară în ultimii 3 ani. Delegația este formată din 21 de artiști ai Centrului Cultural Mioveni și 5 oficiali (reprezentanți ai Primăriei și Consiliului Local).

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

Pe 19 februarie, delegația din Mioveni va fi primită de ambasadorul României în Republica Populară Chineză, Basil Constantinescu, iar ansamblul Plai de dor va susține și un spectacol în spațiul diplomatic, dedicat Centenarului.

La „Beijing Chaoyang International Spring Carnival 2018” dansatorii din Mioveni vor susține 8 spectacole, alături de ansambluri din Grecia, Bulgaria, Polonia, Belgia, Anglia, China, precum și din alte state asiatice care sărbătoresc în această perioadă Anul Nou Lunar.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3