930×122 CAPRA 5

cetatea poenari

AZI, SEARĂ DE FOC LA CETATEA POENARI

Astăzi, 20 august 2016, la Cetatea Poenari de pe Transfăgărășan, în comuna Arefu, va avea loc a opta ediţie a Dracula Fest, în cadrul Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului.

Citiți și: Argeș. Cetatea Poenari, așa cum nu ai mai văzut-o!

Evenimentul va începe la ora 20 cu un spectacol oferit de elevi ai Liceului de Artă „Dinu Lipatti” din Piteşti.

Dracula Fest va continua cu un spectacol al artistului Ion Mircea Bogdan, cu un omagiu adus actorului Florin Dumitru, fost director al Teatrului pentru Copii și Tineret „Așchiuță” din Piteşti, şi cu un „Dans al focului”, în interpretarea trupei Starfix. Evenimentul se va încheia cu un joc de lumini laser.

Citiți și: 3 milioane de euro de la UE pentru restaurarea Cetății Poenari

Turiștii de toate vârstele, din țară și din străinătate, împreună cu localnicii sunt așteptați să retrăiască istoria, să devină parte din legendele lui Vlad Țepeș și să intre în atmosfera vremurilor de glorie ale Cetății Poenari – Cuibul Vulturului Alb. Încă de la poalele muntelui turiștii vor fi întâmpinați cu bocceluțe cu merinde și apă – la fel cum a fost întâmpinat și Vlad Vodă de către arefeni – ca să aibă puteri să urce anevoioasa cale spre Cetate (1.480 de trepte).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90