Donaris 930 x 122

caragiale

CARAGIALE, OMAGIAT LA CENTRUL CULTURAL MIOVENI

Caragiale, omagiat la Centrul Cultural Mioveni. Astăzi, în sala de conferințe a Centrului Cultural Mioveni i-a fost adus un omagiu lui Ion Luca Caragiale, dramaturg, nuvelist, pamfletar, poet, scriitor, director de teatru, comentator politic și ziarist român.

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

Evenimentul a cuprins două activități. Prima a fost una de lectură publică – „Momente și schițe – Ion Luca Caragiale”, în cadrul căreia elevii coordonați de cadrele lor didactice au pus în scenă fragmente din „Inspecțiune”, „Bubico”, „Momente caragialiene”, „De la Caragiale luate… și-napoi la lume date” și din piesa „D’ ale lui Nenea Iancu”.

Cea de-a doua activitate, intitulată ”Redescoperirea versurilor lui Caragiale”, a fost destinată creației plastice. Au participat elevii de la cursul de iconografie, îndrumați de prof. Lucia Fulger.

Citiți și: Spectacol de mare clasă!

La final, toți participanții au fost premiați. Evenimentul a fost organizat de Centrul Cultural, Primăria orașului și Consiliul Local Mioveni pentru omagierea a 167 de ani de la nașterea marelui dramaturg Ion Luca Caragiale.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3