930 x122 grota rece

concert

CONCERT LA VILA FLORICA

Turneul SoNoRo Conac “À la française” ajunge în această lună pe unul dintre cele mai frumoase domenii boierești din țară.

Citiți și: Asiaticii au invadat Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

Pe 11 iulie 2019, de la ora 19, la Vila Florica, din Ștefănești (Argeș), conacul în care s-a născut și a trăit dinastia Brătienilor, cea mai importantă familie de oameni politici români, va avea loc un concert de muzică de cameră, parte din Sezonul România-Franța.

Programul concertului va cuprinde lucrările unor mari compozitori francezi, Jean Cras, Gabriel Faure, Marin Marais și Maurice Ravel, în interpretarea unor renumiți muzicieni români și francezi, Nicolas Dautricourt – vioară, Răzvan Popovici – violă, Benedict Klockner – violoncel și Miruna Nagy – harpă.

Citiți și: Argeș. „Fierbere” mare printre liberali: Vine prim-ministrul Ciucă

Intrarea la concert va fi liberă, doar pe bază de rezervare la rezervari@sonoro.ro sau la numărul de telefon 0740.893.712.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3