930×122 CAPRA 5

budeasa

COPII DIN BUDEASA, LA FESTIVALUL ”FLORILE DALBE”

Copii din Budeasa, la festivalul ”Florile dalbe”. Vineri, 14 decembrie 2018, va avea loc finala festivalului ”Florile dalbe”. 15 copii de la Centrul Cultural Budeasa vor participa la cea de-a XXXVIII-a ediție a festivalului.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Programul finalei este următorul:

-ora 14 – paradă a costumelor și măștilor tradiționale pe bulevardul Barasarabilor, pe traseul Biserica Domnească – Primăria Curtea de Argeș.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

-ora 15 – spectacol la Casa de Cultură și Arte ”George Topîrceanu” din municipiul Curtea de Argeș.

Copiii din Budeasa vor participa la etapa finală a festivalului după ce, recent, au trecut de preselecțiile organizate în orașul argeșean Ștefănești.

Festivalul ”Florile dalbe” are ca scop redescoperirea, păstrarea, revitalizarea și valorificarea datinilor și obiceiurilor specifice etnozonei Argeș-Muscel. Sute de copii din mai multe localități argeșene vor lua parte la acest eveniment.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90