Donaris 930 x 122

folk

EVENIMENT! SEARĂ DE FOLK ȘI POEZIE ÎN PITEȘTI

Eveniment! Seară de folk și poezie în Pitești. Sunteți invitați la „Seara de folk și poezie”. Evenimentul va avea loc vineri, 22 septembrie 2017, de la ora 19, la Fundația Culturală Ilfoveanu.

Citiți și: Ceva nemaivăzut în România a apărut la Pitești!

Va fi o seară deosebită, marca Walter Ghicolescu, organizată în amintirea vremurilor apuse, pe când muzica bună și arta de a reda o poezie prin cântec erau la mare căutare.

Fundația Culturală Ilfoveanu și Asociația Culturală Walter Ghicolescu au plăcerea de a vă invita să retrăiți într-un spațiu cultural unic amintirile vremurilor de altădată.

Citiți și: Nicolae Rachieru, mesaj ferm pentru politicieni!

Prețul unui bilet de intrare este de 30 de lei. Biletele se pot cumpăra de la sediul Fundației Culturale Ilfoveanu, situat pe strada Armand Călinescu din Pitești, la nr. 2, de marți până duminică, între orele 10 și 18.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3