Donaris 930 x 122

dezbatere

EVENIMENT! VLADIMIR TISMĂNEANU, DEZBATERE ÎN PITEȘTI

Marți, 24 mai, de la ora 13, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene “Dinicu Golescu” din Pitești va avea loc o dezbatere inedită susținută de Vladimir Tismăneanu și Marius Stan.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Dezbaterea va fi centrată pe cea mai recentă carte a celor doi autori, „Dosar Lenin. Vraja nihilismului”, carte apărută la Curtea Veche Publishing ca o continuare a seriei care a debutat cu volumul “Dosar Stalin. Genialissimul generalissim”.

Evenimentul va include și o sesiune de autografe. Intrarea pentru public va fi liberă.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

„Dosar Lenin. Vraja nihilismului” de Marius Stan și Vladimir Tismăneanu este cel mai nou volum din colecţia „Constelaţii”, o serie de volume de istorie şi analiză politică de la Curtea Veche Publishing. Volumul face parte dintr-un proiect în trei părți al celor doi autori – un autentic triptic, amintind de faimosul triplu portret din semiprofil al anilor de început ai comunismului înfățișându-i pe „părinții proletariatului”, doar că realizat în alte culori, culorile realității, și, parțial, având alți protagoniști. (Foto Vladimir Tismăneanu: cotidianul.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90