930 x122 grota rece

carpați

FESTIVAL INTERNAȚIONAL LA GRĂDINA DE VARĂ

În Argeș urmează 5 zile de dans folcloric. Începe cea de a XXXVI-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor „Carpați”. Consiliul Județean Argeș, prin Centrul Cultural Județean Argeș, organizează în cadrul Sărbătorilor Argeșului și Muscelului tradiționala întâlnire cu muzica, dansul și portul popular.

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

Centrul Cultural Județean Argeș le-a lansat invitații mai multor ansambluri folclorice din întreaga lume, invitații la care au răspuns și și-au confirmat participarea grupuri reprezentând cultura tradițională din Bulgaria, Muntenegru, Macedonia de Nord, Turcia, Bosnia și Republica Moldova.

Citiți și: Au dus dansurile populare în toată lumea! ,,Doina Bascovului” vine la Mioveni

Deschiderea festivalului va avea loc marți, 3 septembrie 2019, la ora 19, la Grădina de Vară din Pitești, spectacolul folcloric maraton fiind precedat de tradiţionala paradă, care se va desfăşura, începând de la ora 17:30, pe traseul Piața „Vasile Milea” – Grădina de Vară, anunță organizatorii.

Parada portului, muzicii şi dansului popular va fi repetată şi în celelalte localităţi care vor găzdui ediţia de anul acesta a festivalului.

Se vor putea bucura de dans, muzică și port popular locuitorii din Pitești (3 septembrie și 7 septembrie), Topoloveni (4 septembrie), Câmpulung (5 septembrie) și Curtea de Argeș (6 septembrie). Intrarea la festival este liberă.

Închiderea festivalului va avea loc la Grădina de Vară din Pitești, pe 7 septembrie, de la ora 18.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA