930 x122 grota rece

mioveni

HORA UNIRII ÎN MIOVENI

Hora Unirii în Mioveni. Și în orașul Mioveni va fi marcată data istorică de 24 ianuarie 1859, ziua Unirii Principatelor Române.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Astfel, miercuri, 25 ianuarie 2017, de la ora 10, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia se va desfășura un concurs pe echipe cu tema ҆҆”Unirea Principatelor Române, de la proiect politic la realitatea istorică”, la care vor participa elevii celor două licee din oraș. Organizatorii evenimentului sunt Casa de Cultură, Primăria Mioveni și Inspectoratul Școlar Argeș, în parteneriat cu Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” și Liceul Tehnologic Construcții de Mașini.

Tot miercuri, de la ora 18, în sala de spectacol a Centrului Cultural Mioveni va avea loc evenimentul “Hai să dăm mână cu mână”, cu prilejul împlinirii a 158 de ani de la înfăptuirea Micii Uniri.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

Evenimentul va fi deschis cu intonarea Imnului României, interpretat la pian de prof. Denisa Iliuță, moment urmat de prezentarea însemnătăţii zilei de către lector univ. dr. Cornel Popescu şi prof. univ. dr. Cornel Ţucă.

Programul va continua cu momente artistice susținute de elevii de la școlile gimnaziale “Liviu Rebreanu” și “George Topârceanu” şi de la Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” şi se va încheia cu un recital al ansamblului “Muguraşii Mioveniului” şi cu Hora Unirii.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3