Donaris 930 x 122

consiliul judetean

ÎNCEPE FESTIVALUL ”FLORILE DALBE”

Începe festivalul ”Florile dalbe”. Școala Populară de Arte și Meserii din Pitești, instituție finanțată de Consiliul Județean Argeș, va organiza în perioada 9-14 decembrie 2018 decembrie festivalul de datini și obiceiuri de Crăciun și Anul Nou ”Florile dalbe”.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Preselecțiile zonale vor avea loc duminică, 9 decembrie, după cum urmează:

-ora 10 – Centrul Cultural Ștefănești.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

-ora 10 – Căminul Cultural Stănești din comuna Corbi.

-ora 14 – Căminul Cultural Galeșu din comuna Brăduleț (click pe imagine pentru mărire):

Finala festivalului ”Florile dalbe” se va desfășura vineri, 14 decembrie, astfel:

-ora 14 – paradă a costumelor și măștilor tradiționale pe bulevardul Barasarabilor, pe traseul Biserica Domnească – Primăria Curtea de Argeș.

-ora 15 – spectacol la Casa de Cultură și Arte ”George Topîrceanu” din municipiul Curtea de Argeș.

Festivalul ”Florile dalbe” se află la cea de-a XXXVIII-a ediție și are ca scop redescoperirea, păstrarea, revitalizarea și valorificarea datinilor și obiceiurilor specifice etnozonei Argeș-Muscel.

La eveniment sunt așteptați să participe peste 500 de copii din localitățile Budeasa, Bradu, Brăduleț, Cetățeni, Cicănești, Corbi, Jugur, Pitești, Ștefănești, Țițești și Valea Danului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3