930 x122 grota rece

centrul cultural mioveni

MIHAI EMINESCU, OMAGIAT ÎN MIOVENI

Anul Centenarului Marii Uniri, 2018, începe cu o dată extrem de importantă pentru cultura română: împlinirea a 168 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Este prilejul cu care elevii şcolilor din Mioveni au participat astăzi, 15 ianuarie 2018, la un moment festiv dedicat poetului național.

Evenimentul a fost organizat la Centrul Cultural Mioveni și a cuprins un recital de poezii şi evocarea personalității marelui poet, scriitor și jurnalist.

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

Manifestarea s-a desfășurat sub genericul “Eminescu – popas cultural în calea Centenarului”.

Au participat directorul Muzeului Judeţean Argeş – Cornel Popescu, viceprimarul oraşului Mioveni – Aurel Costache, directorul Centrului Cultural Mioveni – Cristian Furică, poetele Floarea Duţulescu și Mona Vâlceanu, consilierul pe probleme de învăţământ Marilena Ionescu şi cadre didactice de la şcolile din oraş.

Elevii au primit diplome şi cărţi din partea organizatorilor.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3