930×122 CAPRA 5

adina oprescu

MIOVENI: LANSARE DE CARTE

Mioveni: Lansare de carte. La 532 de ani de la prima atestare documentară a Mioveniului, locuitorii oraşului şi, în general, pasionaţii de carte vor avea posibilitatea să fie prezenţi la o lansare importantă.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Evenimentul se va desfășura vineri, 30 iunie 2017, de la ora 9:30, la Centrul Cultural Mioveni.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Este vorba despre volumul „Paşi pe cale”, de Adina Oprescu, un roman de dragoste sau o carte de dezvoltare personală, întrucât conţine nu numai povestea de iubire a protagoniştilor, ci şi poveştile de viaţă ale altor oameni cu care aceştia au interacţionat la un moment dat.

Ideea centrală a cărţii constă în susţinerea valorilor morale şi spirituale ale umanităţii, valori aflate în continuă degradare în societatea contemporană.

Cartea urmează volumului de poezie lansat la începutul anului trecut „Abrambureli sentimentale”.

„Cred că elementul inedit constă atât în faptul că prieteni, persoane publice, actori, muzicieni au postat pe paginile de socializare o fotografie cu volumul în mână și un mesaj personal, cât şi în aceea că volumul se bucură de un trailer video de prezentare pe care îl găsiți pe pagina mea personală de socializare.”,  spune autoarea, Adina Oprescu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90