New Profesional Consult 930 x 122

carpați

MIOVENI: SPECTACOL TOTAL! ARTIȘTI DIN 11 ȚĂRI

Ajuns la cea de-a 33-a ediție, Festivalul Internaţional de Folclor Carpaţi va reveni în Mioveni, pentru o zi, în luna august 2016.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Evenimentul de tradiție, foarte apreciat de iubitorii muzicii, dansului și portului popular, va fi organizat în perioada 10-15 august de Consiliul Judeţean Argeş şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale.

Ulterior deschiderii festivalului (pe data de 10 august, în Piteşti), cea de-a doua zi a evenimentului, joi, 11 august, se va desfăşura exclusiv în Mioveni. Vor participa grupuri din 11 ţări: Bulgaria, Turcia, Columbia, Chile, Bosnia-Herțegovina, Grecia, Italia, Olanda, Thailanda, Republica Moldova și România. Ca în fiecare an, oraşul Mioveni va avea invitat un ansamblu din Turcia. După parada porturilor tradiționale pe bulevardul Dacia, spectacolul oferit de cele 11 ansambluri folclorice va fi pe scena amplasată în Centrul Civic.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

“Vă fac invitația, așadar, ca pe 11 august să vă rezervați după-amiaza și seara pentru un spectacol de excepție, în care originalitatea și tradiția sunt elementele de bază. Mai multe date referitoare la orele exacte la care se vor derula parada și spectacolul vor fi comunicate imediat ce organizatorii evenimentului le vor programa.”, anunță primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90