930 x122 grota rece

dor bucovinean

VEDETE POPULARE AU RIDICAT SALA ÎN PICIOARE

Vedete populare au ridicat sala în picioare. Sub egida Centenarului, Primăria, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni au organizat aseară un spectacol folcloric susținut de ansamblul Dor Bucovinean din Cernăuți, Taraful „Gabi Bunea” și Emilia Dorobanțu, Alexia Niculae și ansamblul Plai de dor.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Evenimentul a constituit o ocazie pentru ca românii de pe ambele maluri ale Prutului să se reunească prin muzică.

Concertul a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, sala mare de spectacole fiind plină. Publicul a aplaudat în picioare prestația artiștilor. Intrarea s-a făcut pe bază de invitații gratuite.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

În sală au fost prezenți și invitați din Republica Moldova, Federația Rusă, Grecia și Franța, parlamentari, consilieri locali și reprezentanți ai administrației locale a orașului Mioveni.

Melodiile specifice Herței, nordului Bucovinei și nordului Basarabiei și melodii având ca temă nașterea, botezul sau nunta fac parte din repertoriul ansamblului Dor Bucovinean din Cernăuți.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90