Donaris 930 x 122

bruschete

CAFEA AROMATĂ ȘI CROISSANTE CROCANTE LA CARA CAFFE

Din pasiunea de a vă oferi tot ce e bun și din dorința de a împărtăși cu dumneavoastră rafinamentul patiseriei franțuzești și atmosfera classy a unei cafenele, s-a născut CARA CAFFE! Mai mult decât cafea… emoție…

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Este filosofia CARA CAFFE, aflată în incinta Hotelului CARA, în centrul Piteștiului, pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 1.

CARA CAFFE prinde viață cu sandwich-uri, salate lejere, bruschete și croissante crocante, pregătite în bucătăria proprie. Toate acestea vi le recomandăm alături de o cafea aromată Illy. Sunteți așteptați la CARA CAFFE ca să vă bucurați de mic-dejunuri sau de mese de prânz, de după-amieze de relaxare sau de seri frumoase de weekend, alături de prieteni, inclusiv la petreceri private.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

În plus, CARA CAFFE vă oferă produse proaspete de patiserie, cofetărie și mâncare „on-the-go” pentru fiecare moment al zilei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA