930 x122 grota rece

cofetăria sofia

PRĂJITURI GRATIS LA COFETĂRIA SOFIA

Prăjituri gratis la Cofetăria Sofia.

Citiți și: Cofetăria Sofia vă îndulcește sărbătorile!

Reprezentanții Cofetăriei Sofia din Pitești (cartierul Craiovei, strada Craiovei, blocul B3, lângă restaurantul Negoiu, în spatele stației de autobuz) au o surpriză pentru toți clienții.

Cu ocazia sărbătorii Sfântului Andrei, în această perioadă la orice tort cumpărat pe loc sau comandat primiți o prăjitură gratis, la alegere.

Citiți și: CÂȘTIGĂTORII CELOR 3 TORTURI OFERITE DE COFETĂRIA SOFIA ȘI-AU PRIMIT PREMIILE

Cofetăria comercializează o gamă variată de produse, pentru toate gusturile. Toate ingredientele folosite la prepararea dulciurilor sunt 100% naturale.

Cofetăria Sofia vă întâmpină cu produse de calitate, într-un cadru relaxant pentru petrecerea timpului liber. Cofetăria este situată în cartierul piteștean Craiovei, pe strada Craiovei, în blocul B3, lângă restaurantul Negoiu, în spatele stației de autobuz (complexul Boema).

Pentru informații suplimentare vă stă la dispoziție numărul de telefon ‭0742.880.000‬. 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA