930×122 CAPRA 5

mc donald's

MCDONALD’S, MUTARE DECISIVĂ ÎN PITEŞTI

McDonald’s, mutare decisivă în Pitești. Așa cum bine ştiţi, la începutul acestui an, după ani buni de funcţionare, restaurantul McDonald’s de la parterul Trivale Shopping Center din centrul Piteştiului s-a închis (amănunte, AICI). În urmă cu trei săptămâni, în locul acestuia s-a deschis un local al lanţului american de cafenele Starbucks (AICI, subiectul pe larg).

Citiți și: McDonald’s a făcut anunțul trist. Lovitură pentru clienții fast-food-ului

La scurt timp după închidere, pe piață au apărut zvonuri în legătură cu mutarea McDonald’s într-un alt spaţiu, tot cu chirie și tot în Centru, peste drum de noul Starbucks, în incinta fostei cofetării de la parterul Hotelului Muntenia (detalii, AICI).

De ceva timp încoace, în spațiul de la parterul hotelului se desfăşoară lucrări de reamenajare.

Citiți și: Pitești/ Nord. Noul McDonald’s de lângă Dedeman, pe ultima sută de metri

Mutarea McDonald’s în acest spațiu (decisivă pentru profiturile din Pitești ale celebrului lanț de restaurante) încă nu a fost confirmată oficial de companie, dar surse din piață reiterează pentru publicația noastră că aici ar urma să funcționeze noul restaurant fast-food. Sau un McCafe, după cum se vehiculează, tot neoficial.

Amintim că McDonald’s are în Pitești un restaurant pe bulevardul Republicii, în zona Gării Sud.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3