EcoMoto 930×122

profesional new consult

CURS DE SUCCES ÎN PITEȘTI. LOCURI LIMITATE

Curs de succes în Pitești. Locuri limitate.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Învaţă tehnica aplicării unghiilor cu gel de la profesionişti în cadrul cursului stilsit protezist unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/, curs ce se adresează celor ce doresc să ȋnveţe o meserie foarte căutată pe piaţa muncii, ce poate fi practicată ȋn saloane de specialitate atât din ţară, cât şi din străinătate, dar care poate fi practicată şi de acasă.

Cursul este acreditat, diplomele eliberate fiind recunoscute de Ministerele Muncii şi Educaţiei și valabile în țară, dar și  ȋn străinătate, putând astfel să prestaţi o activitate plăcută în mod legal.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Construcţia unghiei cu gel, ultimele modele de stilizare a unghiilor cu gel, produse profesionale, suport de curs asigurat, formatori cu experienţă ȋn domeniu şi condiţii de studiu la standarde ȋnalte, asta vă pune la dispoziție Profesional New Consult.

Cursul de stilist protezist unghii poate fi parcurs de cei care vor să facă primii paşi ȋn această profesie, dar şi de cei care doresc să se specializeze în domeniu, având deja câteva cunoştinţe în acest sens.

O nouă sesiune a cursului de stilist protezist unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/ va demara în Piteşti în perioada următoare, iar dacă doriţi să învăţaţi realizarea unor modele ideale de unghii cu gel, cel mai recomandabil ar fi să parcurgeţi acest curs, locurile fiind extrem de limitate.

Dacă doriţi să parcurgeţi cursul de stilist protezist unghii – unghii tehnice, vă puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0784.333.777, 0784.045.025, 0758.490.490 sau puteţi remite un email la adresa: cursuri@profesionalnewconsult.ro.

Sediul firmei este situat în bulevardul I.C. Brãtianu, blocul D6, (în spatele complexului Fortuna), în spatele hypermarket-ului Prima – birou înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare sunt:

– Curs machiaj: http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/

– Curs coafor: http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style/

– Curs tehnician maseur: http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/masaj-tehnician-maseur/

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3