New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

CURS DE SUCCES. SALON PROFESIONAL ÎN PITEȘTI

Salon profesional în Pitești. Profesional New Consult va organiza în Piteşti, începând din data de 16 martie 2017, cursul de aplicare de gene. Este un curs adresat tuturor celor care doresc să deprindă o activitate atât de solicitată pe piaţa actuală: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursul abordează tehnicile de aplicare de gene fir cu fir şi tehnicile de volum 2D şi 3D. Important! Cursul poate fi susţinut şi la celălalte centre ale firmei, din Braşov, Bucureşti, Buzău, Râmnicu Vâlcea, Slatina și Târgovişte. Învaţă să pui în valoare frumuseţea naturală a ochilor cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir, dar mai ales prin tehnicile de volum 2D şi 3D – un serviciu revoluţionar, care s-a extins tot mai mult în industria beauty http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false!

Datorită numeroaselor avantaje oferite, precum alungirea genelor, creşterea în volum, remodelarea şi efectul de lifting, extensiile de gene au devenit una dintre procedurile preferate de înfrumuseţare. Profesional New Consult îți oferă:

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

-Formatori cu experienţă;

-Salon profesional de lucru;

-Cunoaşterea tehnicilor de aplicare gene 2D şi 3D;

-Cunoaşterea tehnicii de aplicare de gene fir cu fir;

-Materialele şi ustensilele necesare;

-Cunoaşterea diferitelor tipuri de gene (lungime, grosime, curbură, culoare);

-Noţiuni de igienă şi de lucru cu clienţii;

-Diplome de participare din partea firmei de formare profesională.

Mai multe detalii despre curs http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false puteţi obţine de la centrul de formare al Profesional New Consult (Piteşti, strada Victoriei, nr. 36), la numerele telefon 0786.489.888, 0784.045.025, 0784.333.777, la e-mail cursuri@profesionalnewconsult.ro sau de pe web www.profesionalnewconsult.ro.

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Stilist Unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs Machiaj/Make-Up http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs Manichiură/Pedichiură http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-manichiurst-pedichiurist

Curs Coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs Pensat Profesional http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional

Curs Frizer http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer.  

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3