EcoMoto 930×122

profesional new consult

CURS ÎN PITEŞTI. MESERIE FOARTE CĂUTATĂ

Curs în Piteşti. Meserie foarte căutată. În Piteşti va demara în perioada următoare cursul de Dermopigmentare http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent, tatuaj semipermanent al ochilor, sprâncenelor și buzelor. Este un curs susţinut de formatori cu experienţă în domeniu, care vor parcurge împreună cu participanţii cele mai noi tehnici în dermopigmentare: tehnica fir cu fir, 2D, 3D și tehnica efect pudrat.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Important! Cursul este acreditat de organismele abilitate, diplomele fiind recunoscute la nivel naţional şi internaţional.

Costul cursului include toate materialele şi ustensilele necesare realizării unor lucrări profesionale, dar și aparate, mulaje, ace, pigmenţi – toate de calitate, asigurate de societatea de formare profesională pe parcursul derulării cursului.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Urmând cursul de Dermopigmentare/Tatuaj Cosmetic  http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent veţi deprinde tehnica microblading-ului, a pigmentării şi repigmentării cosmetice a buzelor, ochilor şi sprâncenelor. Aceste tehnici sunt perfecţionate la curs sub îndrumarea formatorului – specialist în domeniu.

Participând şi absolvind cursul de Dermopigmentare  http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent, veţi cunoaşte o activitate extrem de solicitată pe piaţa muncii din România şi nu numai, acest tip de serviciu fiind foarte cerut în saloanele din străinătate, acolo unde specialiştii în domeniu sunt foarte puţini. De asemenea, participând la cursul organizat de Profesional New Consult veţi primi sfaturi utile cu privire la cele mai eficiente aparate de tatuat cosmetic, la tipurile de ace folosite în funcţie de zona de acoperiere și la tipurile de machiaje, cum ar fi cel fir cu fir, extrem de solicitat.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesională al Profesional New Consult:

Telefon – 0784.333.777, 0784.045.025, 0725.420.330

E-mail – office@profesionalnewconsult.ro

Web – www.profesionalnewconsult.ro

Sediu: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, Bl. D6 (în spatele complexului Fortuna), în spatele hypermarketului Prima – birou înscrieri şi săli de curs. Birouri înscrieri – Pitești, Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, Bl. 27, scara C, parter, apartament 1.

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

1.Curs Stilist Unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

2.Curs Machiaj/MakeUp http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

3.Curs Tehnician Maseur http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

4.Curs Coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

5.Curs Pensat Profesional http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional

6.Curs Frizer http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90