New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

CURS LA MARE CĂUTARE ÎN PITEȘTI

Curs la mare căutare în Pitești. O nouă sesiune a cursului de stilist protezist unghii organizat de Profesional New Consult va începe în Piteşti pe 26 septembrie 2017.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Dacă doriţi să învăţaţi realizarea unor modele ideale de unghii cu gel, cel mai recomandabil ar fi să parcurgeţi acest curs http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii, curs la care numărul de locuri este extrem de limitat.

Cursul li se adresează celor care vor să ȋnveţe o meserie foarte căutată pe piaţa muncii, care poate fi practicată în saloane de specialitate atât din ţară, cât şi din străinătate, dar care poate fi practicată şi de acasă http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Cursul este acreditat, diplomele eliberate fiind recunoscute de ministerele Muncii şi Educaţiei și valabile și în ţară, şi în străinătate, putând astfel să prestaţi o activitate frumoasă în mod legal.

Construcţia unghiei cu gel, ultimele modele de stilizare a unghiilor cu gel, produse profesionale, suport de curs, formatori cu experienţă în domeniu şi condiţii de studiu la standarde înalte – iată ce vă propune firma organizatoare.

Cursul de stilist protezist unghii poate fi parcurs atât de către cei care doresc să facă primii paşi în această profesie, cât şi de către cei care vor să se specializeze în domeniu, având deja câteva cunoştinţe în acest sens.

Dacă doriţi să parcurgeţi cursul de stilist protezist unghii – unghii tehnice http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii, vă puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon 0784.333.777, 0784.045.025 și 0758.490.490 sau puteţi trimite un email la adresa office@profesionalnewconsult.ro.

Sediul firmei este situat în Pitești, pe bulevardul I.C. Brătianu, în blocul D6, (în spatele complexului Fortuna), în spatele hipermarketului Prima – birou înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs machiaj http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

-Curs coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

-Curs tehnician maseur http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

-Curs cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica

-Curs manichiură/pedichiură http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-manichiurst-pedichiurist.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90