NOR CURIER 930X122

grant salon

GRANT SALON, CELE MAI BUNE SERVICII DE ÎNFRUMUSEȚARE

Grant Salon, cele mai bune servicii de înfrumusețare. Grant Salon, situat în zona centrală a municipiului Pitești, pe bulevardul I.C. Brătianu, pune la dispoziția doamnelor și domnișoarelor, dar și a domnilor produse de cea mai bună calitate pentru un rezultat de excepție. Pentru mai multe informații și programări puteți suna la numărul de telefon 0723.368.513.

Citiți și: TRATAMENT INOVATOR LA GRANT SALON

La Grant Salon beneficiați de servicii complexe: manichiură, pedichiură, coafor, remodelare corporală, reflexoterapie, masaj și nu numai.

De asemenea, și domnii se pot bucura de cele mai bune servicii oferite de Grant Salon, ca și în cazul ofertelor puse la dispoziția doamnelor, prețurile fiind unele accesibile.

Citiți și: VREI SĂ FII FRUMOASĂ? VINO LA GRANT SALON

Grant Salon are porțile larg deschise pentru dumneavoastră de luni până vineri între orele 9 și 21 și sâmbătă în intervalul orar 9 – 15.

Pentru mai multe informații și programări puteți suna la numărul de telefon 0723.368.513.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90