NOR CURIER 930X122

grant salon

GRANT SALON VĂ INVITĂ LA RELAXARE

Relaxare la Grant Salon. Salonul Grant din Pitești, situat în zona centrală a orașului, pe bulevardul I.C. Brătianu, vă pune la dispoziție cele mai bune servicii, printre care și cele de masaj (anticelulitic, cu bețe de bambus, terapeutic sau drenaj limfatic). Masajul este făcut de o maseuză cu experiență, de acest serviciu putând beneficia atât doamnele, cât și domnii.

Citiți și: TRATAMENT INOVATOR LA GRANT SALON

Masajul anticelulitic este una dintre cele mai bune metode de a scăpa de aspectul de ”coajă de portocală” al pielii. Acest tip de masaj se face local, în mod energetic, asupra zonelor afectate. Rezultatele masajului anticelulitic sunt multiple, de la netezirea și îndreptarea pielii până la tratarea eficientă a celulitei și vergeturilor.

Masajul cu bețe de bambus atenuează celulita și induce o stare de relaxare, fiind recomandat și bărbaților, în special sportivilor, datorită stimulării musculaturii.

Citiți și: VREI SĂ FII FRUMOASĂ? VINO LA GRANT SALON

Masajul terapeutic este un procedeu terapeutic care constă în prelucrarea manuală a țesuturilor moi, cu scopul de a stimula vindecarea unor afecțiuni. Sunt accelerate creșterea și repararea țesuturilor vătămate, prin stimularea circulației sanguine în zonele afectate, scurtând perioada de vindecare.

Drenajul limfatic este un tip de masaj ce presupune anumite manevre care se execută într-un ritm bine stabilit. Numai persoanele calificate în domeniu știu cu exactitate cum se execută acest tip de masaj.

Grant Salon din Pitești vă pune la dispoziție și alte servicii:

-Remodelare corporală

-Tratamente faciale

-Epilat

-Pensat/Gene false

-Coafor/Vopsit

-Unghii tehnice

-Ojă permanentă

-Epilare definitivă

Pentru programări și mai multe informații puteţi suna la numărul de telefon 0723.368.513 sau puteţi merge la adresa Grant Salon de pe bulevardul I.C. Brătianu, bloc 42, intrarea stradală de lângă Colegiul Tehnic ”Armand Călinescu”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3