New Profesional Consult 930 x 122

grant salon

ÎNGRIJIRE ȘI RELAXARE LA GRANT SALON

Îngrijire și relaxare la Grant Salon. Așa cum v-a obișnuit, Salonul Grant, situat în zona centrală a Piteștiului, vă oferă cele mai bune servicii de înfrumusețare, dar și de îngrijire corporală.

Citiți și: TRATAMENT INOVATOR LA GRANT SALON

Aveți o problemă de sănătate sau doriți să vă relaxați? Grant Salon vă vine în întâmpinare și vă pune la dispoziție un serviciu de nerefuzat: reflexoterapia.

Principalul scop al reflexoterapiei constă în eliminarea toxinelor și în stimularea funcțiilor întregului organism. Reflexoterapia ajută la reducerea stresului acumulat, relaxând diferite zone ale corpului și ajutând organismul să funcţioneze mai bine.

Citiți și: VREI SĂ FII FRUMOASĂ? VINO LA GRANT SALON

Specialiștii Grant Salon vă garantează cele mai bune rezultate.

Pentru programări puteți suna la numărul de telefon 0723.368.513. De asemenea, puteți merge la adresa Grant Salon de pe bulevardul I.C. Brătianu, blocul 42, intrarea stradală de lângă Colegiul Tehnic ”Armand Călinescu”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90