930 x122 grota rece

profesional new consult

MACHIAJ PROFESIONAL ÎN PITEȘTI

Machiaj profesional în Pitești. Îţi doreşti să cunoşti mai multe despre tainele frumosului? Vrei să afli cum să realizezi un machiaj reuşit?

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Fie că vrei să lucrezi într-un salon, fie că îţi doreşti doar să deprinzi tehnica automachiajului şi să îţi realizezi propriile machiaje, soluţia este cursul de machiaj profesional organizat în Piteşti de Profesional New Consult: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj.

Este un curs care pune accent pe componenta practică, organizat în saloanele proprii cu sprijinul unor formatori de excepţie, folosind produse profesionale high brands.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Se asigură o experienţă de training unică, în cadrul căreia sunt abordate cu atenţie şi profesionalism toate temele şi noţiunile necesare formării unui make up artist: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj.

IMPORTANT! Participând la cursul de machiaj http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj organizat de Profesional New Consult, poți beneficia de reduceri mari de prețuri, reduceri acordate cursanţilor firmei la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcă cu care colaborează societatea organizatoare.

Dacă dorești să te iniţiezi în tainele machiajului, fie pentru a urma o carieră în domeniu, fie pentru a-ți îmbunătăţi tehnica atunci când te machiezi singură pentru diferite ocazii, cursul de machiaj organizat în Piteşti este soluţia.

De reţinut! Cursul este acreditat şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, diplomele fiind valabile atât în ţară, cât şi în străinătate. Numărul de locuri este limitat.

Mai multe detalii despre cursul de machiaj pot fi obţinute accesând http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj sau adresându-te centrului de studii Profesional New Consult la următoarele coordonate:

TELEFON – 0784.333.777, 0784.045.025, 0758.490.490

E-MAIL – office@profesionalnewconsult.ro

SEDIU ÎN PITEȘTI – Bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna, în spatele marketului Prima – birou înscrieri şi săli de curs și strada Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, bloc 27, scara C, parter, apartamentul 1 – birou înscrieri).

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs stilist protezist unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

-Curs tehnician maseur http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

-Curs cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica

-Curs coafor http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

-Curs frizerie http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer

-Curs manichiură/pedichiură http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-manichiurst-pedichiurist.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3