NOR CURIER 930X122

roaa beauty zone

PITEȘTENCE AMBIȚIOASE, EXCELENȚĂ ÎN FRUMUSEȚE

Piteștence ambițioase, excelență în frumusețe. Profesioniștii de la noul salon de înfrumusețare ROAA Beauty Zone din Pitești (strada Plevnei, nr. 10, vis-a-vis de Grădina Publică, număr de telefon: 0731.162.108) au ambiția să atingă perfecțiunea în materie de beauty.

Citiți și: SURPRIZE LA ROAA BEAUTY ZONE

Nu sunt departe, având deja experiență în domeniu și numeroase cursuri de specialitate la activ. Pentru că vor să ofere cele mai bune servicii clientelor, două dintre reprezentantele salonului, Ana Popescu, make-up artist și estetician, și hairstylist-ul Ruu Oana au participat recent la cursuri de formare profesională.

Astfel, Ana a luat parte ieri în Râmnicu Vâlcea la cursul de dezvoltare personală „Make-up Your Mind”, susținut de cunoscutul make-up artist Maria Păuna. ”A fost o experiență motivantă, Maria Păuna este o femeie de succes și mi s-a demonstrat, încă o dată, că prin muncă putem ajunge acolo unde ne propunem.”, ne declară Ana Popescu, make-up artist și estetician.

Citiți și: MAREA DESCHIDERE! NOU PE PIAȚA DE BEAUTY DIN PITEȘTI

De asemenea, Ruu Oana, hairstylist al salonului ROOA Beauty Zone din Pitești (strada Plevnei, nr. 10, vis-a-vis de Grădina Publică, număr de telefon: 0731.162.108), a participat miercuri în București la un curs Londa Profesional: Londa Beauty Vibes Cut & Color.

La rândul ei, hairstylist-ul Ruu Oana a putut interacționa cu profesioniști de talie națională și internațională, asistând și la un moment live cut & styling susținut de invitatul special al evenimentului, Costatino de Tommaso, director la Global Londa Professional.

Reprezentanții salonului de înfrumusețare ROAA Beauty Zone anunță că până la sfârșitul acestui an fiecare membru al echipei va mai participa la cel puțin încă un curs de formare profesională. ”Întotdeauna vom căuta perfecțiunea pentru clientele noastre.”, transmite Ana Popescu, make-up artist și estetician.

Salonul ROOA Beauty Zone poate fi găsit la următoarea adresă: strada Plevnei, nr. 10, vis-a-vis de Grădina Publică (fostul parc 1907), pe strada cu Hotel Carmen (punct de reper și mai cunoscut: Hotel Muntenia). Facebook: ROAA Beauty ZONE.

Programări se fac la numărul de telefon 0731.162.108. 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90