930×122 CAPRA 5

profesional new consult

PITEȘTI: CURS DE COAFOR. EXCELENȚĂ ȘI PERFORMANȚĂ

Curs de coafor. Excelență și performanță. În Piteşti va avea loc în perioada următoare deschiderea unei noi sesiuni a cursului de coafor/hair style: http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor. Este un curs care pune accent pe pregătirea practică. Firma organizatoare, Profesional New Consult, pune la dispoziţie ustensilele, spaţiile şi mijloacele necesare desfăşurării în bune condiţii a pregătirii în materie. Desigur, cursul este acreditat şi recunoscut, diplomele obţinute în urma parcurgerii acestuia fiind valabile la nivel naţional şi internaţional.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Realizarea coafurilor moderne, dar şi a celor clasice, noţiuni de spălat și vopsit al părului, dar şi cunoaşterea corectă a instrumentarului de lucru și folosirea corespunzătoare a acestuia sunt doar câteva dintre noţiunile abordate în cadrul cursului: http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor. Practica se face atât pe manechine, cât şi pe modele umane.

Cursul de coafor http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor durează aproximativ 3 luni şi le este util şi necesar atât celor care doresc să activeze în acest domeniu, în saloane de specialitate sau în centre beauty, cât şi celor care vor să îşi realizeze acasă propriile aranjamente ale părului, tunsori şi vopsit. Cursul de coafor http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor poate fi parcurs atât de fete, cât şi de băieţi, pasionaţi ai domeniului.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesională Profesional New Consult din Piteşti, la numerele de telefon 0784.333.777, 0786.489.888, 0725.420.330 și 0784.045.025, la adresa de email office@profesionalnewconsult.ro sau de pe website-ul www.profesionalnewconsult.ro. Adresa pentru înscrieri: Piteşti, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3 (lângă Guiness Pub).

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-Curs frizer http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer

-Curs stilist unghii http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

-Curs machiaj/make-up http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

-Curs tehnician maseur http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

-Curs cosmetică http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-cosmetica

-Curs pensat profesional http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90