NOR CURIER 930X122

profesional new consult

PITEȘTI: ULTIMELE LOCURI LA UN CURS DE SUCCES

Pitești: Ultimele locuri la un curs de succes. În Piteşti va demara în perioada următoare o nouă sesiune a cursului de dermopigmentare – tatuaj semipermanent al sprâncenelor, ochilor, buzelor, curs susţinut de formatori cu experienţă în domeniu.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Vor fi parcurse cele mai noi tehnici în dermopigmentare, respectiv tehnica shading, tehnica powdering și tehnica ombre.

Important: cursul este acreditat şi recunoscut de organismele competente, diplomele fiind recunoscute la nivel naţional şi internaţional.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Costul cursului include toate materialele şi ustensilele necesare realizării unor lucrări profesionale, aparate, mulaje, ace, pigmenţi, toate de calitate superioară, asigurate de societatea de formare profesională pe parcursul derulării programului de formare.

Parcurgând cursul de dermopigmentare – tatuaj cosmetic veţi deprinde tehnica microblading-ului, a pigmentării şi repigmentării cosmetice a buzelor, ochilor şi sprâncenelor. Aceste tehnici vor fi perfecţionate la curs sub îndrumarea formatorului specialist în domeniu.

De asemenea, veţi însuşi cele mai noi şi moderne tehnici de lucru și veţi primi sfaturi utile cu privire la cele mai eficiente aparate de tatuat cosmetic, tipuri de ace și produse anestezice, în funcţie de zona de acoperiere.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesională Profesional New Consult.

-Numere de telefon: 0784.045.025, 0784.333.777.

-E-mail: office@profesionalnewconsult.ro.

-Adresă: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

-Web: www.profesionalnewconsult.ro.

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs de machiaj

Curs de stilist unghii

Curs de masaj.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3