Donaris 930 x 122

grant salon

SLĂBEȘTE RAPID! METODĂ DE SUCCES LA GRANT SALON

Specialiștii Grant Salon prezintă beneficiile electrostimulării. Acest procedeu fortifică metabolismul și crește circulația sangvină și gradul de oxigenare al zonei respective, ceea ce îl recomandă drept un instrument extrem de eficient în detoxifierea organismului și în tratarea celulitei.

Citiți și: TRATAMENT INOVATOR LA GRANT SALON

Fiind considerată una dintre principalele metode de slăbire pasivă, electrostimularea are următoarele avantaje:

-dă fermitate pielii

Citiți și: TEHNICI MODERNE DE ÎNGRIJIRE LA GRANT SALON

-tonifiază musculatura

-scade centimetrii rapid și vizibil

-elimină efectul de ”coajă de portocală”.

Electrostimularea este similară fitness-ului intensiv. Experții evaluează că 30 de minute de electrostimulare echivalează cu 4-6 ore de gimnastică fără întrerupere. Efectele procedeului sunt vizibile imediat uneori, chiar după prima ședință pierzându-se între 1 și 4 centimetri.

Pentru programări și mai multe informații puteţi suna la numărul de telefon 0723.368.513 sau puteţi merge la adresa Grant Salon de pe bulevardul I.C. Brătianu, bloc 42, intrarea stradală de lângă Colegiul Tehnic ”Armand Călinescu”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90