930×122 CAPRA 5

profesional new consult

TEHNICI DE MAKE-UP, PREDATE ÎN PITEȘTI DE BIANCA ȚIGMEANU

Tehnici de make-up, predate în Pitești de Bianca Țigmeanu. Vrei să înveţi tehnici speciale de machiaj? Doreşti să îţi îmbunătăţeşti abilităţile şi cunoştinţele în domeniul make-up? Sunteți așteptați la masterclass-ul de perfecţionare Glow Like a Star susţinut de Bianca Ţigmeanu, trainer Profesional New Consult beauty Academy și ambasador al produselor Cosmetic Affect în România.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Ca urmare a nenumăratelor solicitări, evenimentul Glow Like a Star, prezentat pe scenele Cosmetic Beauty Hair – Romexpo și Make-Up Fest Bucureşti și susţinut de trainerul Bianca Ţigmeanu, va fi prezentat și în Piteşti pe 21 martie 2019.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

”Ne-am propus să îți răspundem la toate întrebările și să punem în practică cele mai noi tehnici pentru a dezvălui cât mai multe dintre tainele machiajului de glamour, tendinţe și tips&tricks. Te vom ajuta să alegi culorile potrivite și, mai ales, îți vom arăta ce culori și machiaje se potrivesc pentru a pune în evidență trăsăturile frumoase ale oricărei femei”, transmite firma.

În cadrul seminarului vor fi prezentate şi explicate în detaliu:

-tehnica de aplicare corectă a bazei de machiaj;

-tendinţe actuale în machiajul glamour, Glow Like a Star;

-tehnici specifice pentru realizarea unui machiaj corect şi rezistent;

-tehnica de realizare corectă a machiajului propus;

-alegerea corectă a nunanţelor, tendinţele în domeniu;

-tips & tricks pentru un machiaj corect, cu un efect maxim ţinând cont de formele feţei, dar şi de momentul pentru care ne pregătim;

-prezentarea produselor folosite;

-idei de prezentare şi promovare a machiajului realizat pe paginile de social media;

-realizarea machiajului corect pentru fotografie.

Masterclass-ul se va desfășura pe data de 21 martie 2019, începând de la ora 16:30, la sediul din Pitești al firmei Profesional New Consult (bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6, în spatele complexului comercial Fortuna și al marketului Prima). Durată masterclass: 4 ore. Costul seminarului este de 100 de lei. Cursanţii Profesional New Consult beneficiază de 50% reducere!

La final se va elibera diplomă de participare din partea Academiei Beauty Profesional New Consult.

IMPORTANT: La finalul seminarului vei putea cumpăra produse cosmetice la preţuri speciale, disponibile și pe site-ul www.topglamorous.ro.

CONTACT

-numere de telefon: 0784.333.777, 0785.045.025, 0740.250.290;

-e-mail: office@profesionalnewconsult.ro, cursuri@profesionalnewconsult.ro;

-adresă web: www.profesionalnewconsult.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90