TEHNICI MODERNE DE ÎNGRIJIRE LA GRANT SALON | ePitesti
Posada 930 x 122

grant salon

TEHNICI MODERNE DE ÎNGRIJIRE LA GRANT SALON

Tehnici moderne de îngrijire la Grant Salon. Așa cum v-a obișnuit, Grant Salon din Pitești vă așteaptă cu cele mai bune servicii de înfrumusețare și remodelare corporală. Două dintre acestea sunt împachetările la termocuvertă și electrostimularea.

Citiți și: CONCURS! GRANT SALON VĂ PREMIAZĂ

Termocuverta este o nouă tehnică de eliminare a lichidelor din țesut, realizându-se astfel o mai bună circulație sangvină la nivelul dermei, o activitate îmbunătățită la nivel celular, scăderea în greutate și eliminarea celulitei. Procedeul reprezintă o alternativă la saună, fiindu-le recomandat persoanelor care nu pot suporta temperatura ridicată din saună.

Electrostimularea fortifică metabolismul și crește circulația sangvină și gradul de oxigenare al zonei respective, ceea ce o recomandă drept un instrument extrem de eficient în detoxifierea organismului și în tratarea celulitei.

Citiți și: SPECIALIȘTII GRANT SALON, SFATURI PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI

Fiind considerată una dintre principalele metode de slăbire pasivă, electrostimularea are următoarele avantaje:

-dă fermitate pielii

-tonifiază musculatura

-scade centimetrii rapid și vizibil

-elimină efectul de ”coajă de portocală”.

Grant Salon vă așteaptă de luni până vineri în intervalul orar 9 – 21 și sâmbătă între orele 9 și 15.

Pentru programări și mai multe informații puteţi suna la numărul de telefon 0723.368.513 sau puteţi merge la adresa Grant Salon de pe bulevardul I.C. Brătianu, bloc 42, intrarea stradală de lângă Colegiul Tehnic ”Armand Călinescu”.

New Profesional Consult-555×222
Dr. Vuta 570×90