New Profesional Consult 930 x 122

grant salon

TRATAMENT INOVATOR LA GRANT SALON

Tratament inovator la Grant Salon. Specialiștii de la Grant Salon vă prezintă, așa cum v-au obișnuit, cele mai bune produse și aparatură de ultimă generație.

Citiți și: PITEȘTI: MASAJ TERAPEUTIC LA GRANT SALON

La Grant Salon puteți beneficia, de exemplu, de serviciile unui aparat modern, cu ultrasunete, care are ca scop remodelarea corporală.

”Tratamentul cu ultrasunete este o terapie excelentă pentru remodelarea corporală, deoarece reprezintă una dintre puținele metode în cursul căreia întâlnim un efect dublu: de spargere a depozitelor de grăsime calcifiate și de dizolvare simultană a lor, cu rezultate vizibile într-un timp relativ scurt.”, transmite Adriana, specialistul Grant Salon în tehnici de remodelare corporală.

Citiți și: TEHNICI MODERNE DE ÎNGRIJIRE LA GRANT SALON

Prin undele puternice de 1MHz de ultrasunete se reduc ridurile și se îmbunățește calitatea pielii, aceasta devenind mai fină. Totodată, înmoaie trombusul, regenerează celulele organismului, îmbunătățește metabolismul și stimulează circulația sângelui și a limfei.

Metoda bazată pe ultrasunete a început să fie utilizată încă din anii ’80 în scop terapeutic. Astăzi, tratamentele cu ultrasunete sunt folosite atât în scopuri medicale, cât și în industria cosmetică, având un efect vizibil și rapid asupra celulitei și vergeturilor.

Pentru programări vă stă la dispoziție numărul de telefon 0723.368.513. De asemenea, puteți merge la adresa Grant Salon din Pitești, de pe bulevardul I.C. Brătianu, blocul 42, intrarea stradală de lângă Colegiul Tehnic ”Armand Călinescu”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90