930×122 CAPRA 5

profesional new consult

ULTIMELE LOCURI! CURS DE SUCCES ÎN PITEȘTI

Ultimele locuri! Curs de succes în Pitești.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Dacă eşti pasionat/ă de tehnica de aranjare a părului şi hair style şi îţi doreşti să urmezi o carieră în domeniu, soluţia este participarea la cursul de coafor susţinut de specialişti în domeniu. Având o vastă experienţă, aceștia te vor îndruma în tainele profesiei dorite http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style/.

Realizarea coafurilor moderne, dar şi a celor clasice, noţiuni de spălat, vopsit, dar şi cunoaşterea corectă a instrumentarului de lucru, folosirea corespunzătoare a acestuia sunt doar câteva dintre noţiunile abordate în cadrul cursului de coafor, practica realizându-se şi pe modele umane, fiecare cursant având prilejul de a exersa şi de a învăţa prin studiu practic.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Doar la Profesional New Consult http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style/ veţi găsi săli dotate întocmai ca în saloanele de coafor pentru a realiza sesiuni intense de practică, produse profesionale, precum şi formatori dedicaţi, ce vă vor îndruma pe parcursul derulării sesiunii de formare profesională.

Acestor lucruri se alătură o echipă dedicată ce vă va oferi toate detaliile necesare parcurgerii cu succes a cursului, toate fiind garanţia alegerii perfecte .

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine de la centrul de formare profesională Profesional New Consult – Piteşti, la următoarele coordonate:

TELEFON: 0784.333.777, 0758.490.490 sau 0784.045.025

E-MAIL: cursuri@profesionalnewconsult.ro

WEBSITE: www.profesionalnewconsult.ro

SEDIU PITEȘTI: bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6, (în spatele complexului Fortuna), în spatele market-ului Prima – birou înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada următoare sunt:

-Curs frizer: http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-frizer/

-Curs stilist unghii: http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/

-Curs machiaj: http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/

-Curs aplicare gene (fir cu fir, 2D, 3D):  http://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-aplicare-gene-false/

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90