930X122 MAIA

grant salon

VREI SĂ FII FRUMOASĂ? VINO LA GRANT SALON

Vrei să fii frumoasă? Vino la Grant Salon. În ultima perioadă genele false au devenit un must-have în realizarea unui look impecabil. Specialiștii Grant Salon vă oferă acest serviciu la cele mai bune prețuri și, bineînțeles, la standarde ridicate.

Citiți și: TRATAMENT INOVATOR LA GRANT SALON

Există extensii de gene fir cu fir și extensii de gene 2D sau 3D. Dumneavoastră trebuie să le alegeți pe cele care vi se potrivesc cel mai bine. Genele false sunt ușor de îngrijit, singurele restricții fiind în ceea ce privește produsele pentru demachiere (nu se recomandă utilizarea produselor pe bază de ulei, pentru că atacă adezivul și scurtează durata de viață a genelor). În funcție de ceea ce vă doriți, fie că este vorba de realizarea unei corecții a formei ochilor prin aplicarea genelor, fie că vă doriți un aspect natural sau vreți gene pline de volum, specialiștii Grant Salon vă oferă mai multe variante:

Extensiile de gene fir cu fir (gene individuale) oferă un aspect natural și plăcut. Firele sunt aplicate pe geana naturală. Datorită faptului că adezivul folosit la aplicarea genelor fir cu fir se usucă destul de repede, această procedură necesită atenție și precizie pentru mai puțin timp.

Citiți și: TEHNICI MODERNE DE ÎNGRIJIRE LA GRANT SALON

Extensiile de gene 2D și 3D sunt aplicate cu o tehnică similară ca și extensiile fir cu fir. Diferența constă în faptul că în cazul tehnicii 2D și 3D pe un fir natural se aplică mai multe gene false, iar astfel volumul genelor obținute va fi dublu. În cazul tehnicii 2D pe un fir se aplică 2 gene false, iar cu tehnica 3D se aplică 3 gene pe un fir natural.

Întreținerea pentru extensii gene fir cu fir, 2D și 3D poate fi făcută la trei-patru săptămâni, în funcție de cât de repede se regenerează genele naturale (în urma acestui proces de regenerare, extensiile aplicate cad împreună cu genele naturale). Ca și în cazul aplicării, îndepărtarea genelor false se realizează tot la salon, cu ajutorul unei soluții speciale.

Pentru a beneficia de acest serviciu, dar și de altele, apelați cu încredere la specialiștii Grant Salon.

Pentru programări și mai multe informații puteţi suna la numărul de telefon 0723.368.513 sau puteţi merge la adresa Grant Salon de pe bulevardul I.C. Brătianu din Pitești, bloc 42, intrarea stradală de lângă Colegiul Tehnic ”Armand Călinescu”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90