930×122 CAPRA 5

șemineu

IDEAL PENTRU LOCUINȚA TA!

Ideal pentru locuința ta! Tu ai aflat cum poți să îți încălzești întreaga locuință cu un termoșemineu?

Citiți și: ALEGE ÎNȚELEPT! 5 SFATURI PENTRU ȘEMINEUL PERFECT

De la clasicul șemineu pe lemne, astăzi avem posibilitatea să ne achiziționăm un șemineu care încălzește chiar și apa manajeră și cu ajutorul căruia putem să ne încălzim toată casa, și anume termoșemineul.

Un termosemineu este special conceput pentru a fi racordat la instalaţia de încălzire a unui imobil în regim simplu sau în paralel cu una sau mai multe surse de încălzire. Acesta funcţionează în aşa fel încât în momentul în care focul este aprins în şemineu, acesta va prelua şi distribui căldura pe întreaga instalaţie de încălzire, fără ca energia generată să se piardă. Șemineul centrală termică îndeplinește mai multe funcții care oferă utilizatorului un plus de confort și plăcere – în camera în care este instalat are funcția de vatră deschisă, iar în restul camerelor de dispozitiv de încălzire.

O altă funcție pe care o poate îndeplini o reprezintă posibilitatea de a găti cu ajutorul unui rotisor. Dacă în cazul șemineelor clasice trebuie o alimentare continuă a focului pentru a menține căldura, în cazul termoșemineelor apa caldă este recirculată prin calorifere și putem beneficia de această rezervă multe ore după stingerea focului.

Opţional, energia generată de semineu poate fi stocată într-un bazin de tip puffer pentru a creşte autonomia de încălzire şi confortul.  Boiler-ul este cea de-a două variantă pentru prepararea apei menajere. Termofocarele comercializate de Șeminee Sibiu sunt confecţionate dintr-un oţel foarte rezistent, special conceput în utilizarea unui transfer termic ridicat. Sunt dotate cu serpentină de cupru pentru siguranţă în cazul apariţiei unei avarii la sistemul de instalaţie sau a unei pane de curent în timpul funcţionarii. Astfel, aceasta previne pagubele care ar putea apărea din cauza supraîncălzirii.

Pentru că siguranţa şi confortul clienţilor Șeminee Sibiu au prioritate, focarele de tip centrală sunt supuse mai multor teste înainte de a se răspândi pe piaţă. Astfel, clienţii Șeminee Sibiu nu au parte doar de siguranţă, ci şi de o durată lungă de viaţă a produsului achiziţionat.

Cu o experienţă de 17 ani pe piaţa din România, Șeminee Sibiu, parte a celui mai mare magazin online, specializat în șeminee, Pefoc.ro, a câștigat aprecierea și respectul clienților săi prin seriozitatea și profesionalismul până la cel mai mic detaliu. Profesioniştii vă pun la dispoziţie toate informaţiile necesare, atât pentru  a construi o soba semineu pe lemne cât şi a unui șemineu cu serpentină sau a celorlalte tipuri de șeminee, iar în plus oferă transport gratuit la orice focar în toată România!

Alege şi tu un şemineu şi vei beneficia de consultanţă în vederea construirii şemineului, siguranţa calităţii, şi îţi vei da seama că reprezintă o investiţie de care se va bucura,pe viață, întreaga familie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3