EcoMoto 930×122

centrul cultural mioveni

AZI, ÎN MIOVENI: GALĂ DE MILIOANE, SUPER RECITAL

Azi, în Mioveni: gală de milioane, super recital. A doua zi a Festivalului Național de Muzică Ușoară ,,Laleaua de Aur” din Mioveni s-a auzit 100% live. Dacă în prima seară concurenţii au cântat susţinuţi de negativ, ieri orchestra Dan Dimitriu i-a acompaniat pe cei 15 tineri ai categoriei 15-25 de ani veniţi în Mioveni din mai multe colțuri ale țării: Craiova, Alexandria, Buzău, Bârlad, Bucureşti, Alba Iulia, Roman, Râmnicu Vâlcea, Câmpulung şi Piteşti.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Prestaţiile i-au impresionat pe spectatori, dar şi pe membrii juriului: Dida Drăgan, Gabriel Dorobanțu, compozitorul și dirijorul Dan Dimitriu și poeta și textiera Carmen Aldea Vlad. Seara s-a încheiat sub semnul nostalgiei: cei aflaţi la a doua tinereţe şi-au reamintit cum este ,,în gara noastră mică” alături de Gabriel Dorobanţu, care a susţinut un recital după încheierea serii de concurs.

Astăzi, vineri, 9 septembrie 2016, este ziua de foc, o zi plină de emoţii pentru toţi concurenţii. Începând de la ora 18, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni va avea loc Gala de decernare a premiilor. De asemenea, de la ora 20, Adrian Enache va susţine un recital extraordinar. Nu lipsiţi, aşadar, de la o gală de milioane, mai ales că intrarea pentru public este liberă!

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

Organizatorii Festivalului Național de Muzică Ușoară ,,Laleaua de Aur” sunt Consiliul Local, Primăria şi Centrul Cultural Mioveni.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3