SMART KIDS 930X122

filarmonica pitesti

CONCERT AZI ÎN PITEȘTI

Concert azi în Pitești. Filarmonica Piteşti organizează astăzi, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional, un concert dedicat Simfoniei Lalelelor.

Citiți și: Sunt disponibile invitațiile pentru super spectacolul din Pitești

Orchestra simfonică a instituţiei, dirijată de Răzvan Luculescu, va interpreta: Schumann – Simfonia nr. 1 în Si bemol major a Primăverii, Ceaikovski – Valsul florilor din Spărgătorul de nuci, Saint-Saens – Bacchanale din opera Samson și Dalila, Strauss Jr. – Valsul Trandafirii din Sud, Loewe – selecțiuni din My Fair Lady, Leroy Anderson – Valsul pisicii și Temistocle Popa/Răzvan Luculescu – Lalele, lalele (în primă audiție pentru orchestră simfonică).

Dirijorul Răzvan Luculescu este absolvent al Liceului de Arte „Dinu Lipatti” din Bucureşti (pian şi contrabas) şi al Universității Naţionale de Muzică Buucreşti.

Citiți și: Spectacol inedit! Invitați de talie internațională

A avut colaborări cu instituţii muzicale de prestigiu din Scoţia, Austria și România. Din 2001 locuieşte în Scoţia, acolo unde, în Glasgow, este directorul şi dirijorul corului Milngavie Choir. A mai dirijat orchestra Filarmonicii Piteşti în 2008 şi 2010.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90